Konsultationstyper

Almindelig konsultation:
Tidsramme ca. 10-15 minutter. Klassisk konsultation med et eller flere symptomer, spørgsmål eller bekymringer (både mere akutte eller langvarige). Hvis flere problemstillinger, er det en god ide at have skrevet en liste og prioriteret dem. På den måde kan vi sammen planlægge konsultationen. Vi vil hellere løse 2 problemer grundigt, end 5 på den hurtige måde. Der er altid plads til spørgsmål, men det er ikke altid vi kan nå at løse alt samme dag.

Andre konsultationer:
Dette er specielle og specificerede konsultationer der typisk vare fra 20 minutter til 30 minutter som f.eks. 1.graviditetsundersøgelse, større attester, kirurgiske indgreb, årskontrol ved kronisk sygdom, spiral, samtaleforløb, allergitest. Bestil disse hos personalet eller hjemmesiden.

Læge telefon konsultation:
Alle hverdag mellem kl. 8 og 9. Er beregnet til et akut opstået sundhedsproblem, eller spørgsmål der ikke kan klares via personale, eller e-mail. Venligst tænk over at der sidder patienter i telefon kø, der måske har det rigtig skidt. Så venligst book tider og receptfornyelser via hjemmesiden.

Videokonsultation:
Efter aftale og via Appen "min læge".

Sygeplejerske/sundhedsmedarbejder konsultation:

  • Blodprøver. EKG. Vaccinationer. Lungefunktionsundersøgelse. Allergitest.
  • Årsprøver ved kronisk sygdom (typisk 1 uger før tiden hos læge) (F.eks. sukkersyge, astma, forhøjet blodtryk og kolesterol). I form af blodprøver, hjertekardiogram og lungefunktions undersøgelse.
  • Sårbehandlinger.
  • Vægtkontroller og kostsamtaler.
  • Øreskylning (typisk efter forudgående undersøgelse og vurdering af læge). Kun på raske trommehinder. Gerne Remowax dagen før.
  • Suturfjernelse.
  • Frysning (Cryoterapi) af vorter og andre hud elementer – efter lægelig vurdering.